Lär känna vår kommunikatör


Vad är det bästa med ditt jobb?
Den smidiga övergången mellan student- och arbetsliv, och arbetets varierande innehåll. Dagarna skiljs mycket åt: ibland arbetar jag med grafiska projekt, för att i nästa stund utföra jag ärenden på campus eller klippa festbiljetter i rytmisk takt till Snövits “hej hå”.

När du inte är på studentkåren, var är du då?
Sannolikt i soffan med en bok i handen, framför TV:n med pojkvännen, vid datorn i full färd med att uppdatera min blogg eller på min andra arbetsplats. Jisses. Att skriva ner det sätter verkligen hål i min förnekelse om att jag har ett intressant liv. Vilket jag har. Förstås.

Var ser du dig själv om fem år?
Om fem år har jag sannolikt ett annat arbete inom kommunikation, kanske med personalansvar. Jag kan även se framför mig en närliggande förlovning och ett infall att skuldsätta mig genom att köpa villa. Och en hund. Hunden är viktigast.

Är du beroende av något, och i så fall vad?
JA! Alltför mycket. Märkesprodukter, onlineköp av böcker, sociala medier, fasta rutiner och andras bekräftelse är bara några exempel. I’m a weak person. Enough said.

Om du får välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja då?
Downton Abbey eller Lilla huset på prärien låter lockande. Tänk att komma undan all trafik, alla industrier och bara leva i nuet! Och sannolikt dö av nageltrång på grund av det inte finns några vettiga läkare. What a dream.

Vilken film triggar din mest nostalgiska sida, och varför?
Landet för länge sedan. Utan tvekan. När jag var liten gick pizza och Lillefot hand i hand, och än idag fulgråter jag med snor och allt redan vid första scenen.

Favoritlåt just nu?
”7 rings” med Ariana Grande, vilket suger eftersom den väcker mitt köpberoende till liv. Jag lyssnar även mycket på “All the time” med Zara Larsson och “July” med Noah Cyrus. Sådana sköna må bra-låtar!

Hur ser en typisk utekväll med vännerna ut för dig?
Ehm. Inte alls? Utekvällar är inte riktigt min grej. Skulle hellre ta en löptur till Kina, och det kommer från någon som bara springer om någon jagar henne med en yxa i högsta hugg. Mitt val hade istället varit en lugn hemmakväll med spel, god mat och en promenad i skogen.

Är du intresserad av att veta onödiga saker om studentkårens övriga personal? Klicka dig in på profilbilderna här.

Namn: Melanie Caspár (24 år).
Utbildning: kandidatexamen i informationsdesign med inriktning textdesign.
Beskrivning: självständig, hungrig, (hopplös) romantiker.

Inofficiell roll på kontoret: jungfru Motivering: en oskyldig liten duva som aldrig kårar, festar eller dricker

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås