daniela-webb

Hej Daniela! Vem är du?

Jag är en tjej på 24 år som är driven inom allt jag gör. Jag är en väldigt glad och energisk person så jag gillar att hitta på saker. Jag håller på att utbilda mig till sjuksköterska. Jag anser att eftersom vi bara lever en gång ska vi njuta och göra det vi vill med livet!

Vad gör du på studentkåren?

Min uppgift på studentkåren är att vara en länk mellan näringslivet och studenterna. Jag fixar olika evenemang som t.ex. Högvarv och Intromässan. Hjälper även företag kan komma hit och visa sig eller ha lunchföreläsningar. Jag fixar även rabatter till studenterna.

När du inte är på studentkåren, var är du då?

Eftersom jag är en person som är väldigt social kan man hitta mig antingen på stan med massa vänner eller hos någon på filmkväll. Men även i gymmet när jag behöver lite ensam tid eller hemma med min man och min lilla vovve.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att jag kan presentera olika valmöjligheter till studenterna inom näringslivet men även ge dem rabatter och underlätta för plånboken lite grann. Men att även få erfarenhet i livet.

Vad får dig att skratta?

Svårt att säga… men kanske sarkastiskt humör, skadeglädje är väl den bästa glädjen.

Vilket är ditt bästa studenttips?

Att engagera sig i olika evenemang eller uppdrag! Det låter kanske tråkigt men man lär sig så mycket och hittar nya vänner.

Har du något guldkorn i din studentstad, Eskilstuna?

Jag älskar att fika så jag skulle rekommendera Café Kaka, supertrevlig personal och jättegott fika!

“Min uppgift på studentkåren är att vara en länk mellan näringslivet och studenterna. Jag fixar olika evenemang som t.ex. Högvarv och Intromässan.”

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås