simon-webb

Vem är Simon? Berätta!

Ingenjör på uppehåll som är lite för aktiv i studentlivet. På ”fritiden” är jag datanörd och ibland lite bonde också. Tro det eller ej men jag är faktiskt väldigt organiserad och strukturerad i min vardag, min kalender är lag i min lilla värld. Hatar att slösa tid på småsaker men kan lätt spendera en bakissöndag utan att gå upp ur sängen.

Vad har du för roll på studentkåren?

Som eventansvarig anordnar jag ett blandat utbud av aktiviteter för studenterna i Eskilstuna samtidigt som jag står för kommunikationen med föreningarna, generalerna och relevanta delar av skolan.

När du inte är på studentkåren, var är du då?

Överallt och ingenstans.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att man är kvar i studentlivet utan att behöva aktivt studera, och att faktiskt få betalt för alla evenemang man gör är ganska najs.

Vad får dig att skratta?

Titta på folk som spelar VR (virtual reality) för första gången.

Vad har du för tips till studenter?

Gå på föreläsningarna! Gör ditt arbete! Gemenskapen du får bland alla olika föreningar av att gå på diverse evenemang går inte att slå med varken plugg eller egna utgångar!

Har du något guldkorn i din studentstad, Eskilstuna?

Macbeth, där man kan ta det lugnt efter en lång dag. Makkara Yksi är väldigt trevligt också, sen har vi ju Royal, Taco Bar, Maskineriet och Biografbaren också.

“Gemenskapen du får bland alla olika föreningar av att gå på diverse evenemang går inte att slå med varken plugg eller egna utgångar!”

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås