elouise-webb

Hallå, vem är Elouise?

En glad individ om än något vimsig. Vill alla väl, älskar ”för varmt” väder och konsumerar mer choklad än rekommenderat dagligt intag. Kan troligtvis mer Disney trivia än du.

Vad gör du på studentkåren?

Som internationellt ansvarig arbetar jag för att de internationella studenterna ska få en så bra studietid som möjligt på MDH och i Sverige. En stor del av min tid går åt till att anordna resor och aktiviteter tillsammans med en härlig drös faddrar! Sitter även med i olika råd där det arbetas med bland annat internationalisering på både lokal och nationell nivå samt bostadsfrågor.

När du inte är på studentkåren, var är du då?

Troligtvis bänkad framför en tv-serie eller mitt uppe i en bok. Ibland kan det också löna sig att leta efter mig i publikhavet på närmsta konsert eller på scen i närmsta teaterföreställning.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Variationen! I min roll träffar jag människor från hela världen och arbetar med lite allt möjligt från dag till dag, vilket är väldigt kul och utvecklande.

Vad får dig att skratta?

Filmen What We Do in the Shadows är alltid ett säkert kort.

Vilket är ditt bästa studenttips?

Det är oerhört viktigt att planera sina studier och jobba hårt, men det är minst lika viktigt att kunna slappna av och ha det roligt ibland också. Engagera dig i studentlivet! Det finns något som passar alla om du bara vågar prova dig fram bland de olika aktiviteterna och föreningarna!

Har du något guldkorn i din studentstad Västerås?

I salen R2-152 i Västerås hittar man under terminerna ofta teaterföreningen Spexpack. Bland dem lovar jag att man kan hitta både ett och tre guldkorn. Vill du komma iväg från campus så kan jag rekommendera en fika hos Systrarna Ericsson i Gallerian!

“Variationen! I min roll träffar jag människor från hela världen och arbetar med lite allt möjligt från dag till dag, vilket är väldigt kul och utvecklande.”

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås