Starta din karriär idag


Mälardalens Studentkår arbetar i nära samarbete med det lokala näringslivet för att skapa möjligheter för våra medlemmar. Vi samarbetar med företag, intresseorganisationer och offentlig sektor för att bygga ett nätverk mellan studenter och arbetsmarknad. Utöver att lägga grunden för våra medlemmars framtida karriärer skaffar vi grymma erbjudanden och rabatter åt dem.

Nätverka för framtiden


Ifall du befinner dig i början av din utbildning och söker efter meriter att lägga till på ditt CV eller snart är klar med din utbildning och vill hitta drömjobbet så är Högvarv något för dig. Under Högvarv får du möjligheten att träffa mellan femtio-sextio utställare från näringslivets olika branscher. De har alla en sak gemensamt – de vill träffa studenter. Med andra ord är det ett utmärkt tillfälle för dig som student att knyta ovärderliga kontakter och mingla med potentiella framtida arbetsgivare.

Läs mer på Högvarv.nu!


Hitta nästa utmaning


Se till att inte missa en unik möjlighet att knyta ännu närmre kontakt med näringslivet. För att Högvarv ska kunna genomföras behöver vi en glad skara studenter som arbetar ideellt som värdar för företagen under mässan. Läs mer  om hur det är att vara företagsvärd på Högvarvs hemsida!

Även studentkåren behöver engagerade personer som arbetar för att göra studietiden vid Mälardalens högskola bättre för alla studenter. Läs mer om vilka ideella och arvoderade uppdrag som du kan söka inom Mälardalens Studentkårs verksamhet här.

Clara Brinck
Internationellt ansvarig med tillfälligt näringslivsansvar

E-post: naringsliv@mds.mdh.se

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås