Vintage old books on wooden deck table background.

Sälj dina gamla kursböcker utan att lyfta ett finger!

Har du gammal kurslitteratur som ligger och skräpar? Tjäna pengar genom att lämna in dem till oss. Vi skickar sedan böckerna vidare till Campusbokhandeln, som säljer dem till kunder över hela Sverige. Du får ut 70 % av försäljningspriset. Bra va?

Så här gör du:
1. Förregistrera böckerna
Innan du lämnar in din kurslitteratur hos oss, behöver du skapa inlogg samt förregistrera böckerna på campusbokhandeln.se. Du får i samband med förregistreringen veta hur mycket pengar du får ut av varje såld bok. Om en bok inte går att förregistrera, ska den inte lämnas in.

2. Lämna in böckerna
Kom förbi någon av våra kårexpeditioner och lämna in böckerna. Vi har öppet kl. 11:30-13:30 måndagar och onsdagar i Västerås, samt tisdagar och torsdagar i Eskilstuna (avviker under rookieperioderna). Vi skickar böckerna till Campusbokhandeln en gång i månaden, och du får ett bekräftelsemejl när de har anlänt.

Om du inom 12 månader vill ha tillbaka en eller flera osålda böcker, kan du hämta dem hos någon av Campusbokhandelns utlämningsställen.

3. Ta ut betalning
När någon av dina böcker har sålts, får du ett mejl från Campusbokhandeln. Du kan sedan gå in under “Saldo och utbetalningar” på campusbokhandeln.se och välja mellan att få pengarna utbetalda till ditt bankkonto eller köpa något från Campusbokhandelns hemsida.

Psst! Notera att Campusbokhandeln enbart tar emot kurslitteratur – även om andra böcker går att förregistrera. Om du lämnar in skönlitteratur behöver du veta att böckerna är aktiva i minst en kurs.

Melanie Caspár
Kommunikatör
Telefon: 016 – 15 36 02
E-post: info@mds.mdh.se

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås