Medlemskap


Enklast blir du medlem i studentkåren genom den blå knappen här till höger – men du kan också bli medlem i någon av våra kårexpeditioner.

Att vara medlem är som att plugga till en tenta: frivilligt, men rätt smart. Inte nog med att medlemmar får sköna rabatter – studentkåren är som ett fackförbund, en hyresgästförening och en festfixare på samma gång. Vi står upp för dig och dina önskemål, ordnar kontakter till arbetslivet, ger dig bra rabatter och gör din fritid roligare. Mer information om vad vi sysslar med hittar du under fliken Om oss.

Hjälp oss att hjälpa dig. Bli medlem du också.

Priser

Helårsmedlemskap: 299 kr
Terminsmedlemskap: 199 kr
Stödmedlemskap: 199 kr

Stödmedlemskap

Att vara stödmedlem innebär att du som inte är student vill stötta studentkårens verksamhet och vårt arbete för ett bättre studentliv. Som stödmedlem är du inte berättigad ett mecenatkort, men du får ett stödmedlemskapskort som ger medlemspriser hos Café Kåren (ej vid företagsbeställningar) och rabatt på alla studentkårens evenemang.

Ett stödmedlemskap kostar 199 kronor per år, och behöver aktivt förnyas. Du kan bli stödmedlem i kårexpeditionen eller via länken till höger. Om du blir stödmedlem online, glöm inte att mejla vår kommunikatör så bokar vi in en tid där du kan hämta ditt stödmedlemskapskort!

Melanie Caspár
Kommunikatör
Telefon: 016 – 15 36 02
E-post: info@mds.mdh.se

Notera att du får ditt medlemskort i mecenatappen när du är registrerad på din utbildning. Ett fysiskt kort kan du beställa manuellt efter registrering.

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås