Bli medlem i din studentkår


På Mälardalens Studentkår arbetar vi hårt för att göra ditt studentliv och din utbildning bättre, men vi behöver din hjälp. Enklast blir du medlem genom den blå knappen här till höger – men du kan också bli medlem i vår Kårexpedition.

Att vara Kårmedlem är som att plugga till en tenta – det är frivilligt, men rätt smart. Inte nog med att medlemmar får sköna rabatter på bra saker, Studentkåren är som ett fackförbund, en hyresgästförening, och en festfixare i ett och samma paket. Vi står upp för dig, hjälper dig, fixar bra kontakter inom arbetslivet, ordnar med bra rabatter och gör din fritid roligare. Mer information om vad vi sysslar med hittar du under fliken Om oss.

Bli medlem du också. Hjälp oss att göra din röst hörd.

Priser

Mälardalens Studentkår vill att det ska löna sig att fortsätta vara kårmedlem. Därför sänker vi priset på årsmedlemskapet för varje år du stannar kvar som medlem.*

År 1: 300kr
År 2: 250kr
År 3: 200kr
År 4: 150kr
År 5 och framåt: 100kr

Terminsmedlemskap: 200kr
Stödmedlemskap: 200kr

*Detta gäller från och med HT18. Det går inte att tillgodoräkna tidigare år.

Stödmedlemskap

Du som inte är registrerad student, men ändå vill stötta vår verksamhet, kan bli stödmedlem. Som stödmedlem bidrar du till ett bättre studentliv och mer studentinflytande. Ett stödmedlemskap kostar 200kr per år. Som bevis för ditt stödmedlemskap får du ett kort av oss som hämtas upp i kårexpeditionen. Kortet fungerar som ett rabattkort i vår restaurang Kåren och vid våra aktiviteter.


Medlemskortet HT18


Notera att du får ditt medlemskort i telefonen när du är registrerad på din utbildning. Ett fysiskt kort kan du beställa manuellt efter registrering.

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås