Medlemskap


Enklast blir du medlem i studentkåren genom den blå knappen här till höger – men du kan också bli medlem i någon av våra kårexpeditioner.

Att vara medlem är som att plugga till en tenta: frivilligt, men rätt smart. Inte nog med att medlemmar får sköna rabatter – studentkåren är som ett fackförbund, en hyresgästförening och en festfixare på samma gång. Vi står upp för dig och dina önskemål, ordnar kontakter till arbetslivet, ger dig bra rabatter och gör din fritid roligare. Mer information om vad vi sysslar med hittar du under fliken Om oss.

Hjälp oss att hjälpa dig. Bli medlem du också.

Priser

Helårsmedlemskap: 299 kr
Terminsmedlemskap: 199 kr
Stödmedlemskap: 199 kr

Stödmedlemskap

Du som inte är registrerad student, men ändå vill stötta vår verksamhet, kan bli stödmedlem. Som stödmedlem bidrar du till ett bättre studentliv och mer studentinflytande. Ett stödmedlemskap kostar 199 kr per år. Som bevis för ditt stödmedlemskap får du ett kort av oss som hämtas upp i kårexpeditionen. Kortet fungerar som ett rabattkort i vår restaurang Kåren och vid våra aktiviteter.

Melanie Caspár
Kommunikatör
Telefon: 016 – 15 36 02
E-post: info@mds.mdh.se

Notera att du får ditt medlemskort i mecenatappen när du är registrerad på din utbildning. Ett fysiskt kort kan du beställa manuellt efter registrering.

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås