Workshop mediaträning och motivation/engagemang

Idag har vi områdesansvariga haft verksamhetsårets sista workshop som handlade om mediaträning på förmiddagen och motivation/engagemang på eftermiddagen.

Dagen började med att MDH’s pressansvarig Jessika Hedén höll ett pass i mediakontakt. Vad är det som blir en nyhet? Hur ska vi förbereda oss för ett samtal från pressen? Hur svarar man på ett bra sätt? Vi fick i grupper svara på tre frågor som skulle kunna komma från en journalist och det var nyttigt att träna på inför framtiden!

På eftermiddagen diskuterade vi hur vi ska skapa engagemang från studenter att engagera sig i studentkåren. Vad motiverade oss områdesansvariga att engagera oss och att söka till våra poster? Hur får vi studenter engagerade i våra projekt och i vår organisations ledning?

Vad motiverar dig? Skriv gärna ett mail till oss och berätta! info@mdsu.se

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås