Lediga uppdrag på studentkåren

Vi söker personer som vill arbeta heltid för att förbättra studentlivet vid MDH!

Studentkåren har flera heltidsarvoderade tjänster, där före detta studenter vid MDH arbetar 40 timmar i veckan för att göra studentlivet så bra som möjligt. Nu söker vi nya stjärnskott som vill hjälpa oss att driva verksamheten vidare. Att arbeta för studentkåren är en perfekt möjlighet för att utöka sina erfarenheter, kunskaper och kontaktnät inför framtiden. Om du är trött på plugget just nu, eller framtiden är osäker, går det bra att ta ett studieuppehåll för att arbeta på studentkåren.

Att arbeta heltid på studentkåren ger flera förmånerFörutom att det är ett fantastiskt roligt jobb, där du har all möjlighet att påverka utbildning och studentlivet i stort, ingår flera förmåner. Arbetet ger ett heltidsarvode och är pensionsgrundande. Du får dessutom friskvårdsbidrag och möjlighet att bo kvar i din studentlägenhet under hela din arbetstid hos oss. Alla som arbetar hos oss får också ett temporärt VIP-kort på Kåren, som ger rabatter i både dags- och kvällsverksamheten.

Ordförande

Som ordförande för Mälardalens Studentkår har man ansvar för den övergripande verksamheten. Som ordförande utgör man en del av presidiet, vars ansvar är att leda kårstyrelsen som är studentkårens verkställande organ. Kårstyrelsen är i sin tur arbetsgivare till resterande områdesansvariga. För att passa som ordförande bör man ha ett gott ledarskap, vara motivationshöjande och ha erfarenhet eller vilja utveckla sina kunskaper inom föreningsarbete. Du kan läsa en mer utförlig arbetsbeskrivning och om hur du gör för att ansöka här!

Kommunikationsansvarig

I rollen som kommunikationsansvarig arbetar man med både extern och intern kommunikation. Uppdraget går ut på att skapa förutsättningar för tydlig och fungerande kommunikation, oavsett om det handlar om att utveckla hemsidan eller skapa rutiner för sociala medier. Om du ska trivas hos oss tror vi att du behöver erfarenhet och kunskap inom språk och design. Du bör dessutom ha ett driv för att engagera andra i studentlivet. Klicka här för en mer detaljerad beskrivning om tjänsten och hur du söker.

Eventansvarig Västerås

Ikoniskt för studentlivet är just det studiesociala livet, med sittningar, ovvar, utlandsphester och allt vad det innebär. Om du arbetar som eventansvarig Västerås hos oss, har du ansvar över studentkårens studiesociala aktiviteter i Västerås. I samråd med restaurangansvarig och de olika föreningarna vid högskolan får du arrangera och utföra en stor variation av event och aktiviteter, alla för att bidra till ett rikt och roligt studentliv. Läs mer om tjänsten och ansök här!

Caféansvarig

Fika, härliga fika! Att studenter älskar fika är ingen nyhet. Vad som är ännu bättre än fika är såklart billig fika till studentiga priser på en studentvänlig plats. Som caféansvarig ansvarar du över dagsverksamheten i vår restaurang Kåren. I arbetet ingår övergripande ansvar över caféet i form av personalansvar, schemaläggning och menyskapande. Du hittar mer detaljer här!

Vill du istället arbeta ideellt?

Psst! Om du hellre vill fortsätta med dina studier, men ändå vill engagera dig kan du ansöka till att sitta med i kårstyrelsen. Kårstyrelsen är studentkårens verkställande organ. Det innebär att de övergripande verksamhetsbeslut kårfullmäktige tar, och frågor som rör den dagliga verksamheten, verkställs av kårstyrelsen. Då kårstyrelsen är arbetsgivare åt alla områdesansvariga, delegeras ofta uppgifter ut till lämpliga personer.

Att sitta med i kårstyrelsen innebär att du arbetar ideellt. Du får dock massor av bra erfarenhet inför framtiden, en stor dos skoj, och om det inte vore nog också ett temporärt VIP-kort på Kåren!

Kårstyrelsen har sammanträden ungefär en gång i månaden, vilket gör att det går alldeles utmärkt att kombinera med andra sysselsättningar. Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan!

© Mälardalens Studentkår

Webbproduktion: Alles Web AB, Västerås